Här hittar du frågor och svar på de vanligaste frågorna som ställs till Miniklubb. Om du upplever problem i anslutning till spelet, hittar du nog lösningen här. Om detta inte er fallet så är du alltid välkommen att kontakta oss på admin@miniklubb.se.


Jag kommer inte in i spelet i Miniklubb, vad gör jag nu?
Är Miniklubb säkert för mitt barn?
Glömt lösenord
Måste man använda en speciell browser för att spela Miniklubb?
Kommer ni att skicka mig spam mail?
Jag har problem/frågor till Miniklubb. Vem ska jag kontakta?
Vem har utvecklat Miniklubb?
Hur laddar jag ner Miniklubb appen och låser upp uppdragen?Jag kommer inte in i spelet i Miniklubb, vad gör jag nu?

Kontrollera först att din browser är uppdaterad till nyaste version. Miniklubb är gjord i Flash och kräver Flash Player 10 för att fungera. Om Flash Player inte redan är installerad i din browser kan den senaste versionen gratis laddas ner här: http://get.adobe.com/flashplayer/. Kom i håg att stänga ner och starta upp din browser igen efter installationen.

Är Miniklubb säkert för mitt barn?

Ja. Vi har satt en väldigt hög säkerhetsstandard för ditt barn i Miniklubb. Här finns det ingen som kommer att kunna kontakta eller kommunicera med ditt barn.

Glömt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord till Miniklubb kan du välja ett nytt lösenord här:
Nytt lösenord

Måste man använda en speciell browser för att spela Miniklubb?

Nej. Miniklubb stöds av de mest använda browsers. Det kan dock vara viktigt att använda den senaste browser-versionen. Om du till exempel har Internet Explorer 6.x kan det vara en bra idé att uppdatera till en nyare – till eksempel 8.x. Eftersom Miniklubb är gjord i Flash är det nödvändigt att din browser har Flash Player installerat. Hämta senaste versionen av Flash Player här (gratis): http://get.adobe.com/flashplayer/

Kommer ni att skicka mig spam mail?

Nej. Miniklubb kommer aldrig skicka spam och ej heller ge vidare din e-post till andra. Som medlem av Miniklubb mottar du regelbundet en e-post, som innehåller en Föräldrarapport. Denna service är gratis, och kan när som helst uppsägas på Förälder-sidan.

Jag har problem/frågor till Miniklubb. Vem ska jag kontakta?

Behöver du att hitta svar på din fråga är du alltid välkommen till att skriva en e-post till oss: admin@miniklubb.se.

Vem har utvecklat Miniklubb?

Miniklubb är ett barnspel utvecklat av Divine Aps i Köpenhamn, Danmark och är tills vidare lanserad i Norden på danska, svenska och norska och även på holländska. Teamet bakom Divine är satt i hop av erfarna spelutvecklare från den danska spelbransch.

Divine Aps har ingått samarbetsavtal med Cartoon Network kring marknadsföring av Miniklubb

Hur laddar jag ner Miniklubb appen och låser upp uppdragen?

Miniklubb Appen kan laddas ner gratis i App Store och Google Play. Eftersom vi har flera Miniklubb applikationer, är det viktigt att du bara laddar ner "Miniklubb Lite", som är helt gratis. Miniklubb Lite innehåller alla våra skoluppgifter.

Använd följande länkar:
Hämta Miniklubb Lite för iPad och iPhone
Hämta Miniklubb Lite för Android

Första gången du startar appen är vissa skoluppgifter låsta. För att låsa upp dem måste du logga in som Förälder, inne i appen, med ditt Miniklubb användarnamn (e-post) och lösenord. Först då kan alla uppdrag spelas.