Miniklubb hjälper ditt barn att få en bra skolstart

Många föräldrar känner igen situationen där deras barn sitter många timmar framför datorn och spelar underhållande, men väldigt simpla spel på internet Tyvärr får barnet sällan något utbyte av dessa spel och det kan vara svårt som förälder att förhålla sig till hur mycket barnet bör spela och vilka spel som egentligen är ”bra” för barnet.

Miniklubb gagnar både förälder och barn. Det är ett interaktivt inlärningsuniversum som ökar det enskilda barnets kunskapsmässiga kompetens och samtidigt ger en förtrolighet med internet som media och datorns funktioner.

Lärande kombinerad med lek

I Miniklubb får ditt barn en balanserad spelupplevelse, där inlärning kombineras med lek. Inlärning blir roligt och barnet belönas och motiveras av speluniversumet. Miniklubb är mycket mer än bara att lösa uppgifter, men åtkomst till mer underhållande upplevelser fås genom att lösa uppgifter där barnet tjänar Pärlor och Guldmynt. Dessa kan barnet använda till att klä ut sin delfin och I Miniklubb får ditt barn en balanserad spelupplevelse, där inlärning kombineras med lek. Inlärning blir roligt och barnet belönas och motiveras av speluniversumet. Miniklubb är mycket mer än bara att lösa uppgifter, men åtkomst till mer underhållande upplevelser fås genom att lösa uppgifter där barnet tjänar Pärlor och Guldmynt. Dessa kan barnet använda till att klä ut sin delfin och göra den fin, eller spela andra spel i Miniklubb.

Följ ditt barns utveckling

Som medlem i Miniklubb får du regelbundet en föräldrarapport till din e-postadress. Här kan du följa ditt barns utveckling i Miniklubb och se vilka uppgifter ditt barn har klarat av. Miniklubb kan även användas som grund för att sitta tillsammans med barnet, prata om uppgifterna och andra aktiviteter i spelet. Därigenom får du och ditt barn en god, lärorik och trevlig kvalitetsstund tillsammans.