Roligt, lärorikt och säkert barnspel för 4-7 åringar

Miniklubb är ett utbildningsspelspel på svenska av hög kvalité som kominerar seriöst lärande med lek. Spelet innehåller många fantasifulla uppgifter som utvecklats i samarbete med föräldrar, pedagoger och Nationalt Videnscenter for Læsning (DK). Miniklubb är ett jättebra komplement till undervisningen i skolan eller som hjälp inför en bra skolstart.

Svenskt tal och ingen text
Ett spel som är enkelt och roligt att spel
Massor av lärorika skoluppgifter
Uppgifter i olika svårighetsgrade
Föräldrarapporter som ger dig möjlighet att följa ditt barns utvecklin
Ett säkert onlinespel utan chat och rekla
Utvecklat i samarbete med pedagoger och Nationalt Videncenter for Læsning i Danmark

En fantasifuld undervattensvärld för nyfikna barn

I Miniklubb får ditt barn sin helt egen delfin och tillsammans utforskas en fantasifull undervattensvärld - full av lärorika skoluppgifter, roliga bonusspel och knasiga figurer. I spelet träffar ditt barn den skrytsamma kräfta El Lobo, den kloka bläckfisk- läraren Marina, den läskiga hajbusen Benno och många fler. På havets botten kommer ditt barn att hälsa på spännande ställen som t.ex. Det Kreativa Laboratoriet, Sköldpadda-farmen och Hajgrottan. Vi har lagt extra vikt på att skapa ett spel med en bra stämning som avspeglas i både utseende och musik, vilket stimulerar ditt barns fantasi och främjar inlevelse i spelet.

Miniklubb kopplar ihop seriöst lärande och lek.

Miniklubb har utvecklats av erfarna spelutvecklare i samarbete med föräldrar, pedagoger samt Nationalt Videnscenter for Læsning (DK) för att säkra optimal balans mellan lek och lärande. Spelet är utformat så lärande via lösning av uppgifter kommer som en naturlig del innan skoj och lek. Helt konkret belönas ditt barn för varje uppgift som lösas i spelet och belöningen - i form av virtuella guldmynt och pärlor, kan härefter användas till att spela bonusspel eller köpa utklädnings- kläder till den gulliga delfinen

Alla uppgifter i Miniklubb har utformats med utgångspunkt i "Fælles Mål" - riktlinjerna för undervisning i skolan gjord av Ministeriet for Børn og Undervisning i Danmark. I uppgifterna arbetas bland annat med följande

Bokstäver, alfabetet, ord, stavelser och rim
Siffror, matematik, storlek och vikt
Geometriska former
Färglära
Klockan, timmar och minuter

Det är lätt att sätta igång

När du har blivit medlem är det enkelt och snabbt att sätta i gång med att spela Miniklubb. Eftersom Miniklubb är ett onlinespel krävs ingen installation. Miniklubb kan spelas på samtliga datorer med internetförbindelse. De lösta uppgifterna sparas automatiskt så ditt barn kan fortsätta spela från samma nivå nästa gång det loggar in - till exempel i stugan eller hemma hos mor- eller farföräldrarna.