Kan roliga barnspel även vara lärorika?

Det finns många roliga spel på internet som kan underhålla barnen hur länge som helst. Barn älskar av naturen att utforska roliga spel och internet erbjuder en hel uppsjö. Som förälder ska du däremot tänka på att barnets utbyte av de flesta spelen begränsas till ren underhållning och inget mer.

Miniklubb är ett bra alternativ till underhållningsspelen som finns på internet. Miniklubb är ett roligt spel för barn mellan 4 och 7 år som kombinerar seriös undervisning med lek. Spelet är fyllt med fantasirika uppgifter och är utvecklat i samarbete med föräldrar, pedagoger och Nationalt Videncenter for Læsning. Miniklubb är ett utmärkt komplement till undervisningen i skolan eller som hjälp till en bra skolstart.

Miniklub giver dig følgende

Svenskt tal och ingen text
Ett spel som är enkelt och roligt att spel
Massor av lärorika skoluppgifter
Uppgifter i olika svårighetsgrade
Föräldrarapporter som ger dig möjlighet att följa ditt barns utvecklin
Ett säkert onlinespel utan chat och rekla
Utvecklat i samarbete med pedagoger och Nationalt Videncenter for Læsning i Danmark
Ett hundra procent säkert spel för ditt barn

Miniklubb är ett säkert spel. Det innehåller ingen reklam, ingen möjlighet att chatta och inget olämpligt språkbruk. Därför kan du tryggt låta ditt barn spela Miniklubb.

Följ ditt barns utveckling

Miniklubb har en särskild del för föräldrar där du kan följa ditt barns utveckling vecka för vecka. Med jämna mellanrum får du dessutom föräldrarapporter via e-post så att du enkelt kan följa ditt barns utveckling.

Lära läsa och räkna
Prova gratis i sju dagar